ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

To αμερικανικό Koγκρέσο κατά της Ουκρανικής κυβέρνησης σχετικά με την φυλάκιση Τιμοσένκο

To  αμερικανικό Koγκρέσο  κατά της Ουκρανικής κυβέρνησης σχετικά με την φυλάκιση  Τιμοσένκο

Το Κογκρέσο των ΗΠΑ ανησυχεί για την κατάσταση που διαμορφώνεται σχετικά με την παραβίαση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου και το επίπεδο της δημοκρατίας στην Ουκρανία και εξετάζει το ενδεχόμενο εφαρμογής κυρώσεων κατά Ουκρανών αξιωματούχων, δήλωσε ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, γερουσιαστής Τζον Μακέιν.

Την εβδομάδα αυτή ο Μακέιν συζήτησε την κατάσταση στην Ουκρανία σε συνάντησή του με την Γεβγκένια Τιμοσένκο, κόρη της πρώην πρωθυπουργού της χώρας Γιούλιας Τιμοσένκο και τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Ουκρανίας Μπορίς Ταρασιούκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.