ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απάντηση Ν. Τραμπ σε φήμες ότι τον στηρίζουν οι Ρώσοι: «Εκστρατεία παραπληροφόρησης από τους Δημοκρατικούς»

Απάντηση Ν. Τραμπ σε φήμες ότι τον στηρίζουν οι Ρώσοι: «Εκστρατεία παραπληροφόρησης από τους Δημοκρατικούς»

Αποστομωτική απάντηση έδωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στους Δημοκρατικούς, που όπως τόνισε ξεκίνησαν «εκστρατεία παραπληροφόρησης» για να υποστηρίξουν ότι η Ρωσία στηρίζει την επανεκλογή του.

«Άλλη μια εκστρατεία παραπληροφόρησης ξεκίνησε από τους Δημοκρατικούς του Κογκρέσου που διαβεβαιώνουν ότι η Ρωσία με προτιμά από έναν από τους Δημοκρατικούς (υποψηφίους) που δεν κάνουν τίποτα», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος. «Φαρσοκωμωδία αριθμός 7», πρόσθεσε, χωρίς να δώσει διευκρινίσεις για το τι εννοεί με τον αριθμό αυτόν.

Παρέμβαση υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ «βλέπουν» υπηρεσίες πληροφοριών

Η ανάρτηση αυτή έγινε μετά τα δημοσιεύματα αμερικανικών μέσων ενημέρωσης ότι στελέχη των υπηρεσιών πληροφοριών προειδοποίησαν την περασμένη εβδομάδα Αμερικανούς βουλευτές και γερουσιαστές ότι η Ρωσία παρεμβαίνει στην προεκλογική εκστρατεία για να βοηθήσει τον Τραμπ.

Σε άλλη ανάρτησή του, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε εξάλλου ότι υπάρχουν τέσσερις υποψήφιοι για τη θέση του επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών και ότι θα ληφθεί μια απόφαση για το ποιος θα προταθεί εντός των επόμενων εβδομάδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η θέση του διευθυντή των υπηρεσιών πληροφοριών (DNI) δημιουργήθηκε μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις ΗΠΑ. Ο εκάστοτε διευθυντής επιβλέπει τις 17 πολιτικές και στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης και της CIA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.