ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ινδία: Απαγόρευση κυκλοφορίας για 1,3 δισ. πολίτες

Ινδία: Απαγόρευση κυκλοφορίας για 1,3 δισ. πολίτες

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι διέταξε την Τρίτη 24 Μαρτίου την ισχύ καθεστώτος κατ΄οίκον περιορισμού όλων των πολιτών της χώρας.

Το μέτρο αυτό θα ισχύσει για 21 ημέρες και αφορά ένα από τα 1,3 δισ. κατοίκους. «Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης όλη η χώρα εισέρχεται σε καθεστώς κατ΄οίκον περιορισμού. Για να σωθεί η Ινδία, για να σωθεί ο κάθε πολίτης, εσείς και η οικογένειά σας», δήλωσε στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός προσθέτωντας σε δραματικούς τόνους το εξής: «Εάν οι 21 αυτές ημέρες δεν γίνουν σεβαστές, δηλαδή δεν θα τηρηθούν οι κανονισμοί, τότε η χώρα και οι οικογένειές σας θα γυρίσουν 21 χρόνια πίσω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ναρέντρα Μόντι συμπλήρωσε «δεν υπάρχει κανένα άλλο μέσο για να γλιτώσουμε από τον κωρονοϊό. Θυμηθείτε πως ακόμα και ένα βήμα έξω από το σπίτι σας θα μπορούσε να μεταφέρει την ασθένεια στο σπίτι σας». Η Ινδία μετρά 519 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 10 νεκρούς σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό της Τρίτης 24 Μαρτίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.