Μεγάλη συγκέντρωση κατά των απαγορεύσεων του κορωνοϊού στην Βραζιλία με στήριξη του προέδρου Ζ.Μπολσονάρου!

Μεγάλη συγκέντρωση κατά των απαγορεύσεων του κορωνοϊού στην Βραζιλία με στήριξη του προέδρου Ζ.Μπολσονάρου!

O πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, χαιρετίζει τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο προεδρικό μέγαρο, όπου τόσο ο ίδιος όσο και οι πολίτες εκφράζουν τη δυσφορία τους για τα μέτρα καραντίνας που επιβάλλουν διάφοροι κυβερνήτες σε πολιτείες της χώρας, που απειλούν να πλήξουν ανεπανόρθωτα την οικονομία της.

«Πάνω απ’ όλα (οι πολίτες) θέλουν ελευθερία, θέλουν δημοκρατία, θέλουν σεβασμό» σημειώνει ο Βραζιλιάνος πρόεδρος, προσθέτοντας ότι οι Βραζιλιάνοι θέλουν να δουν την επανεκκίνηση της οικονομίας τους όσο το δυνατόν συντομότερα.

«Μπολσονάρου-Μπολσονάρου» φώναζαν οι υποστηρικτές του επικεφαλής του βραζιλιάνικου κράτους έξω από το προεδρικό μέγαρο σήμερα, όπως επίσης «Θέλουμε να επιστρέψουμε στη δουλειά!».

Παίζοντας ντραμς και εκτοξεύοντας πυροτεχνήματα, το πλήθος δημιούργησε ατμόσφαιρα παρόμοια με εκείνη του καρναβαλιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φορώντας μιας λευκή μάσκα και συνοδευόμενους από υπουργούς, άνδρες της ασφάλειας και φίλους, μεταξύ αυτών ένα παιδί ντυμένο με στρατιωτικά, ο Μπολσονάρου προσέγγισε τους θαυμαστές του, χαιρετώντας τους και χαμογελώντας τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.