ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Βρετανία επιδιώκει σύμπηξη συμμαχίας κατά της Κίνας και της τεχνολογίας 5G

Η Βρετανία επιδιώκει σύμπηξη συμμαχίας κατά της Κίνας και της τεχνολογίας 5G

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου επιδιώκει τη σύμπηξη συμμαχίας μεταξύ δέκα δημοκρατιών για να δημιουργηθεί εναλλακτικό σύνολο προμηθευτών εξοπλισμού για την κατασκευή δικτύων κινητής τηλεφωνίας και μεταφοράς δεδομένων πέμπτης γενιάς (5G), ώστε να αποφευχθεί η εξάρτηση από την τεχνολογία της Κίνας, γράφει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα The Times.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κυβέρνηση του αρχηγού των Συντηρητικών και πρωθυπουργού του ΗΒ Μπόρις Τζόνσον έχει προσεγγίσει ήδη την Ουάσινγκτον και της έχει προτείνει τη δημιουργία αυτού του ομίλου, που έχει βαφτίσει «D10». Εισηγείται να αποτελείται από τα κράτη-μέλη της Ομάδας των Επτά (G7), συν την Αυστραλία, τη Νότια Κορέα και την Ινδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την περασμένη εβδομάδα, η εφημερίδα The Telegraph έγραψε ότι ο Μπόρις Τζόνσον σχεδιάζει να μειώσει την ανάμιξη της κινεζικής κατασκευάστριας τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού Huawei Technologies Co Ltd στην ανάπτυξη δικτύου 5G στη Βρετανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.