ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Θρίλερ με την αναβολή της επίσκεψης Λαβρόφ και Σοϊγκού στην Τουρκία – Γύρισε πίσω το αεροσκάφος τους εν πτήσει;

Θρίλερ με την αναβολή της επίσκεψης Λαβρόφ και Σοϊγκού στην Τουρκία – Γύρισε πίσω το αεροσκάφος τους εν πτήσει;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η προγραμματισμένη επίσκεψη των Ρώσων Λαβρόφ και Σοϊγκού στην Κωνσταντινούπολη, η οποία αιφνιδίως ακυρώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τουρκικής πλευράς.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα ρωσικό VIP αεροσκάφος τύπου Tupolev Tu-204-300 καταγράφηκε να γυρίζει πίσω στη Ρωσία, ενώ είχε κατεύθυνση προς Τουρκία, πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα.

Δημοσιεύματα στην Τουρκία, χωρίς προς το παρόν να έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι στο αεροσκάφος αυτό ενδεχομένως να επέβαιναν οι Ρώσοι υπουργοί. Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, και ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού αναμένονταν να καταφτάσουν σήμερα το μεσημέρι στην Κωνσταντινούπολη για συνομιλίες με τους Τούρκους ομολόγους τους, ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών η επίσκεψη αυτή ακυρώθηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους(επισήμως, καθώς τα ανοιχτά ζητήματα Συρίας και Λιβύης φαίνεται να κρύβονται πίσω από αυτή την κίνηση της Άγκυρας).

«Μόλις ανακοινώθηκε η ακύρωση της επίσκεψης των υπουργών ένα αεροσκάφος πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα εθεάθη να αλλάζει ρότα και να επιστρέφει. Το αεροσκάφος λίγο μετά προσγειώθηκε στη στρατιωτική βάση της Σεβαστούπολης. Αλλά ποιος επέβαινε στο αεροσκάφος δεν είναι γνωστό», μεταδίδουν ορισμένα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συνομιλίες αφορούσαν στο μέλλον της Λιβύης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα της βόρειας Αφρικής και την επικράτηση, όπως φαίνεται, της κυβέρνησης του Σαράτζ, έναντι του στρατάρχη Χαφτάρ στην εμφύλια πολεμική σύρραξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.