ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Τραμπ: «Μέχρι τον Απρίλιο του 2021 θα έχουμε αρκετές δόσεις εμβολίου για τον κορωνοϊό για κάθε Αμερικανό»

Ν.Τραμπ: «Μέχρι τον Απρίλιο του 2021 θα έχουμε αρκετές δόσεις εμβολίου για τον κορωνοϊό για κάθε Αμερικανό»

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως μέχρι τον Απρίλιο του 2021 θα υπάρχουν αρκετά εμβόλια για τον κορωνοϊό για κάθε Αμερικανό πολίτη.

Στις αρχές της εβδομάδας ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει ότι το εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα είναι διαθέσιμο για τις ομάδες υψηλού κινδύνου μέσα σε έναν μήνα.

Σήμερα, Παρασκευή, μιλώντας σε δημοσιογράφους, υποστήριξε ότι μέχρι τον Απρίλιο του 2021 θα υπάρχουν αρκετές δόσεις εμβολίου ώστε να εμβολιαστεί κάθε Αμερικανός πολίτης.

Σύμφωνα με τον ανώτερο συνεργάτη του Ινστιτούτου Hoover και σύμβουλο του Τραμπ για τον κορωνοϊό, Σκοτ Άτλας, επισήμανε ότι 100 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου θα είναι διαθέσιμες μέχρι το τέλος του χρόνου και περίπου 700 εκατομμύρια δόσεις θα είναι έτοιμες το πρώτο τέταρτο του οικονομικού έτους 2021, που ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου.

Ο πληθυσμός των ΗΠΑ ανέρχεται σε 328 εκατομμύρια κατοίκους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Φυσικά δεν είναι αναγκαστικός εμβολιασμός» σημείωσε ο Άτλας, σχολιάζοντας ότι προτεραιότητα θα έχουν οι ηλικιωμένοι και όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.