ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην Ελλάδα ο Μ.Πομπέο: Αναλυτικά το σημερινό του πρόγραμμα – Με κρητικούς μεζέδες πέρασε το βράδυ με τον Κ.Μητσοτάκη

Στην Ελλάδα ο Μ.Πομπέο: Αναλυτικά το σημερινό του πρόγραμμα – Με κρητικούς μεζέδες πέρασε το βράδυ με τον Κ.Μητσοτάκη

Ο Μάικ Πομπέο, και η σύζυγός του Σούζαν, όπως έχει γνωστοποιηθεί φιλοξενούνται στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στο Ακρωτήρι Χανίων.

​Μάλιστα, το πρωθυπουργικό ζεύγος επέλεξε να μην παραθέσει επίσημο δείπνο στον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών και τη σύζυγό του, αλλά κρητικούς μεζέδες όπως γραβιέρα με παξιμάδι, κρητικά καλλιτσούνια και ρακή.

Ξεχωριστό πρόγραμμα θα ακολουθήσουν σήμερα οι σύζυγοι του Μάικ Πομπέο και του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά.

Αναλυτικότερα Σούζαν και Μαρέβα θα επισκεφθούν το πρωί της Τρίτης το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια θα κάνουν βόλτα στο παλιό λιμάνι των Χανίων όπου και θα γευματίσουν.

Το σημερινό πρόγραμμα Κυριάκου Μητσοτάκη και Μάικ Πομπέο

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, σε λίγη ώρα οι κ.κ. Μητσοτάκης και Πομπέο θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Βάσης της Σούδας.

Στις 11:20 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνάντηση αντιπροσωπιών στην 115 Πτέρυγα Μάχης. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στη 1:15 μ.μ., ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Πομπέο θα έχουν γεύμα εργασίας στο πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού.

Στις συναντήσεις θα συμμετάσχουν από ελληνικής πλευράς ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και η διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του πρωθυπουργού, πρέσβης Ελένη Σουρανή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 5 το απόγευμα, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ θα επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Απτέρας, παρουσία της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.