Δήλωση «βόμβα» από Μ.Πομπέο: «Οδεύουμε σε μια ομαλή μετάβαση προς μια δεύτερη προεδρική θητεία Τραμπ»

Δήλωση «βόμβα» από Μ.Πομπέο: «Οδεύουμε σε μια ομαλή μετάβαση προς μια δεύτερη προεδρική θητεία Τραμπ»

Μια «ομαλή μετάβαση» προς μια δεύτερη προεδρική θητεία του Ντόναλντ Τραμπ, έκανε λόγο ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, τόνισε σήμερα πως θα υπάρξει μια «ομαλή μετάβαση» εξουσίας, ρίχνοντας την “βόμβα” λέγοντας πως αυτή θα είναι προς μια «δεύτερη» θητεία της διοίκησης του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

«Θα καταμετρήσουμε όλες τις ψήφους», είπε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας σε συνέντευξη Τύπου, διαβεβαιώνοντας ότι οι ηγέτες σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν επίγνωση ότι είναι μια «νομική διαδικασία» που «απαιτεί χρόνο».

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός ΥΠΕΞ πρόσθεσε ότι είναι πεπεισμένος ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα εξακολουθήσει να προστατεύει την Εθνική Ασφάλεια της χώρας και στο μέσω της εν λόγω μετάβασης.

Παράλληλα, ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αναμένεται να κάνει αύριο, Τετάρτη, την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, εν μέσω της καταμέτρησης των ψήφων των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, με επίσκεψή του στο Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον.

Μιλώντας στο Reuters, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζουντ Ντίρι, υπογράμμισε πως ο Αμερικανός πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ θα επισκεφτούν το κοιμητήριο την Ημέρα των Βετεράνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.