ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καταγγελία R.Malone για λαδώματα στην αμερικανική Γερουσία: «Δίνεις 1 εκατ. για να γίνεις πρόεδρος σε επιτροπή»

Λαδώματα μέσα στο Κογκρέσο;

Καταγγελία R.Malone για λαδώματα στην αμερικανική Γερουσία: «Δίνεις 1 εκατ. για να γίνεις πρόεδρος σε επιτροπή»

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Dr. Robert Malone, επινοητής της τεχνολογίας των mRNA εμβολίων, μοριακός βιολόγος, επιδημιολόγος και ανοσολόγος- λοιμωξιολόγος, η οποία δεν έχει σχέση με τα εμβόλια, αλλά με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η αμερικανική κυβέρνηση. 

Ο R.Malone υποστηρίζει ότι ως γιατρός είχε πάει στο ίδρυμα Heritage και κάποιοι γερουσιαστές με μεγάλη θητεία του έκαναν σημαντικές αποκαλύψεις για το πώς λειτουργεί η ζωή στην Ουάσινγκτον.

Ο ίδιος τόνισε ότι η αποκάλυψη που τον σόκαρε είναι η εξής:

«Υπάρχει συνδρομή  και συγκεκριμένη τιμή για να γίνεις πρόεδρος σε μια οποιαδήποτε μείζονα επιτροπή στην αμερικανική Γερουσία!

Η τιμή αυτή είναι περίπου 1.000.000 δολάρια!

Έτσι, είτε είσαι Δημοκρατικός είτε Ρεπουμπλικάνος οφείλεις να ”δωρίσεις” περίπου 1 εκατομμύριο αμερικανικά δολάρια είτε στην εθνική επιτροπή των Δημοκρατικών είτε στην εθνική επιτροπή των Ρεπουμπλικάνων, προκειμένου να εξαγοράσεις το δικαίωμα να υπηρετήσεις ως πρόεδρος μιας επιτροπής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.