ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κέρδος για τον Ν.Τραμπ: Ο Ε.Μασκ είπε ότι δεν θα ενισχύσει κανέναν από τους υποψήφιους στις αμερικανικές εκλογές

Δείτε την ανάρτηση του

Κέρδος για τον Ν.Τραμπ: Ο Ε.Μασκ είπε ότι δεν θα ενισχύσει κανέναν από τους υποψήφιους στις αμερικανικές εκλογές

Ο Έλον Μασκ, ξεκαθάρισε μέσω μιας ανάρτησης του στο «Χ» ότι δεν θα εμπλακεί στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ και δεν θα ενισχύει οικονομικά κανέναν από τους υποψηφίους, δηλαδή ούτε τον Ντόναλντ Τραμπ ούτε τον Τζο Μπάιντεν.

Μάλιστα την ανακοίνωση έκανε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «για να είμαι εξαιρετικά σαφής, δεν θα δωρίσω χρήματα σε κανέναν από τους δύο υποψηφίους για την προεδρία των ΗΠΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συγκεκριμένη κίνηση του ισχυρού άνδρα της Tesla και της SpaceX τουλάχιστον δεν είναι αρνητική για τον Ντόναλντ Τραμπ καθώς ένα από τα μεγαλύτερα μέσα κοινωνική δικτύωσης δεν θα κινηθεί εναντίον του, κάτι το οποίο είχε συμβεί στις προηγούμενες εκλογές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.