ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μαλαισία: O πρωθυπουργός της χώρας έβαλε ανοιχτή ακρόαση τον Ερντογάν ενώ έδινε συνέντευξη

Ο νέος πρωθυπουργός της Μαλαισίας θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο τον ενθουσιασμό του για το τηλεφώνημα που δέχτηκε

Μαλαισία: O πρωθυπουργός της χώρας έβαλε ανοιχτή ακρόαση τον Ερντογάν ενώ έδινε συνέντευξη

Ένα αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα δέχτηκε ο νέος πρωθυπουργος της Μαλαισίας, Άνγουορ Ιμπραχίμ, την ώρα που παραχωρούσε συνέντευξη τηλέφωνου. Όταν απάντησε, άκουσε στη άλλη άκρη της γραμμής τον Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος τον κάλεσε για τον συγχαρεί για την εκλογή του.

Ενθουσιασμένος από την κλήση ο Ιμπραχίμ, θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο την επικοινωμία του αυτή, βάζοντας σε ανοιχτή ακρόαση τον Τούρκο πρόεδρο. «Αγαπητέ αδερφέ, σε συγχαίρω με την καρδιά μου για τη νίκη του συνασπισμού, του οποίου ηγείσαι στις εκόγές της 19ης Νοεμβρίου και στην ανάληψη της πρωθυπουργίας από την πλευρά σου».

Ο Μαλαισιανός πρωθυπουργός τον ευχαρίστησε, χαρακτηρίζοντάς τον «πηγή έμπνευσης». «Ήσουν καλός αδερφός για εμένα σε δύσκολες στιγμές και ανυπομονώ να συνεργαστούμε για να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τούρκος πρόεδρος, από την πλευρά του, ευχήθηκε στον Ιμπραχίμ να σχηματίσει κυβέρνηση το συντομότερο δυνατό. «Έχουμε σπουδαί προοπτική συνεργασίας στους τομείς της αμυντικής βιομηχανίας, του εμπορίου, της οικονομίας και τις αντιμετώπισης της τρομοκρατίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.