ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Νέα τροπολογία στην Αμερικανική Γερουσία για τα F-16 στην Τουρκία: «Πρώτα να ενταχθούν Σουηδία-Φινλανδία»

Τι αναφέρει για την Ελλάδα

Νέα τροπολογία στην Αμερικανική Γερουσία για τα F-16 στην Τουρκία: «Πρώτα να ενταχθούν Σουηδία-Φινλανδία»

Παρά τις έντονες πιέσεις που ασκούνται από την Τουρκία προς τις ΗΠΑ για την αναβάθμιση των τουρκικών μαχητικών F-16, ο γερουσιαστής των ΗΠΑ, Κρις βαν Χόλεν, κατέθεσε τροπολογία βάζοντας επιπρόσθετους όρους στη χώρα.

Όπως τονίζει ο Αμερικανός γερουσιαστής, τα F-16 και ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά της Ελλάδας, ενώ δεν πρέπει να δοθούν στην Τουρκία και πριν από την επικύρωση της ένταξης τόσο της Σουηδίας όσο και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τη νέα τροπολογία, ο Κρις βαν Χόλεν επιχειρεί να βάλει «φρένο» στις πτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από τα νησιά του Αιγαίου, όπως έκανε και ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, αργά το βράδυ της Παρασκευής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.