ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έριξε επίτηδες το αεροπλάνο του για να βγάλει βίντεο στο YouTube – Του πήραν το δίπλωμα

Ισχυρίστηκε ότι το αεροπλάνο του υπέστη μηχανική βράβη

Έριξε επίτηδες το αεροπλάνο του για να βγάλει βίντεο στο YouTube – Του πήραν το δίπλωμα

Ο YouTuber Τρέβορ Τζέικομπ έχασε το δίπλωμα πιλότου καθώς έριξε το αεροπλάνο του για να βγάλει ένα βίντεο. 

Ο Τζέικομπ στο βίντεο λέει ότι το αεροπλάνο του αντιμετώπισε μηχανική βλάβη και αυτός αναγκάστηκε να πηδήξει με το αλεξίπτωτο.

Με τόσες κάμερες πάνω στο μονποκινητήριο μόνο τυχαίο δεν φαίνεται όλο αυτό.

Μετά το ανέβασμα του βίντεο στο YouTube τον περασμένο Δεκέμβριο η ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας ζήτησε από τον Τζέικομπ να επιστρέψει το δίπλωμα πιλότου. Σύμφωνα με την υπηρεσία, το βίντεο ήταν στημένο.

Η υπηρεσία με επιστολή της στον Τζέικομπ ανέφερε ότι έδειξε «έλλειψη φροντίδας, κρίσης και ευθύνης, επιλέγοντας να πηδήξει από το αεροσκάφος». Τον κατηγόρησε και για το ότι «πραγματοποίησε αυτή την πτήση για να προκαλέσει σκόπιμα τη συντριβή του αεροπλάνου».

Πρώτα θα έπρεπε να είχε επανεκκινήσει το αεροπλάνο του ή να επικοινωνήσει με τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας για υποστήριξη ή ακόμη να ψάξει για εναλλακτικό μέρος για να προσγειωθεί.

Ακόμη περισσότερο η υπηρεσία αμφισβητεί ότι υπήρξε ποτέ βλάβη στη μηχανή, γιατί ο Τζέικομπ φαίνεται να ανοίγει την πόρτα πριν αρχίσει να επιβραδύνει η έλικα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.