ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έχασε τη πτήση του και τα «έσπασε» – Επιβάτης προκάλεσε πανικό σε αεροδρόμιο στην Ισπανία (βίντεο)

Επιτέθηκε στο προσωπικό και έσπασε αρκετά έπιπλα

Έχασε τη πτήση του και τα «έσπασε» – Επιβάτης προκάλεσε πανικό σε αεροδρόμιο στην Ισπανία (βίντεο)

Ένας επιβάτης έχασε τον έλεγχο και ξεκίνησε να επιτίθεται και να «σπάει» πράγματα σε αεροδρόμιο της Ισπανίας, επειδή έχασε την πτήση του.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει τον γυμνόστηθο άνδρα, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί, να πετάει έναν κάδο απορριμμάτων σε έναν τοίχο, πριν χειρονομήσει έξαλλα στο προσωπικό της Ryanair, που κρυβόταν πίσω από μια γυάλινη πόρτα.

Ο εξαγριωμένος επιβάτης βιντεοσκοπήθηκε να βρίζει το πανικόβλητο προσωπικό εδάφους σήμερα το πρωί (21/9), αφού έχασε την πτήση του για την Γκραν Κανάρια, το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Καναρίων Νήσων.

Κάποια στιγμή, σήκωσε έναν υπολογιστή και τον πέταξε σε έναν από τους τοίχους πριν κάνει το ίδιο με μια καρέκλα, έναν εκτυπωτή και έναν κάδο απορριμμάτων, αναφέρει το Ultima Hora.

Λίγο νωρίτερα φέρεται να είχε επιτεθεί σωματικά σε μέλος του προσωπικού της Ryanair. Το πανικόβλητο προσωπικό της Ryanair κάλεσε σε βοήθεια και έξι φρουροί ασφαλείας έφτασαν στη χαοτική σκηνή για να βρουν τον άνδρα να εξακολουθεί να πετάει αντικείμενα στους τοίχους και να φωνάζει βρισιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αξιωματικοί μετέφεραν τον άνδρα για περίθαλψη σε νοσοκομείο προτού συλληφθεί και μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.