ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρυξέλλες: Μεγάλες ζημιές στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης – Ανάρτηση Μπορέλ

Βρυξέλλες: Μεγάλες ζημιές στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης – Ανάρτηση Μπορέλ

Στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης, το οποίο υπέστη μεγάλες ζημιές από την επίθεση διαδηλωτών κατά την σημερινή μεγαλειώδη συγκέντρωση δεκάδων χιλιάδων κατοίκων των Βρυξελλών βρέθηκε πριν από λίγο ο Εκπρόσωπος της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ.

Ο κ. Μπορέλ με ανάρτησή του στο τουίτερ καταδίκασε «την άνευ λόγου καταστροφή και τη βία στη σημερινή διαδήλωση στις Βρυξέλλες, η οποία ήταν και εναντίον των εγκαταστάσεων της ΕΥΕΔ (Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης», ενώ ευχαρίστησε τις γυναίκες και τους άνδρες της αστυνομίας για τις ενέργειές τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.