ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκτακτο Euro Working Group το Σάββατο

Έκτακτο Euro Working Group το Σάββατο

Το απόγευμα του Σαββάτου στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group στο οποίο πιθανά να λάβουν μέρος και υπουργοί Οικονομικών των χωρών μελών της ευρωζώνης θα γίνει προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα Ευρώπης-ΔΝΤ για το χρέος, έτσι ώστε να υπάρξει τελική απόφαση για την εκταμίευση της δόσης στην κανονική συνεδρίαση του Eurogroup τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών, θα παρουσιαστεί το κόστος, των διαφόρων λύσεων που προτείνονται για το ελληνικό χρέος, που θα επιβαρύνει κάθε μία από τις χώρες της Ευρωζώνης.

Σε αυτή τη χρονική συγκυρία της κρίσης και μετά την ψήφιση του Μνημονίου, η χώρα μας έχει συμμάχους στην προσπάθειά της να έλθει η δόση. και οι σύμμαχοι αυτοί είναι οι χώρες του Νότου της Ευρώπης, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, τα όργανα της Κομισιόν και ο πρόεδρος της ΕΚΤ κ. Μάριο Ντράγκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.