ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεχίζεται η συνεδρίαση του κρίσιμου Eurogroup

Συνεχίζεται η συνεδρίαση του κρίσιμου Eurogroup

Ξαναρχίζει η συνεδρίαση του Eurogroup για το ελληνικό ζήτημα μετά τη διακοπή που κράτησε για περισσότερες από δύο ώρες.

Κατά τη διακοπή, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν από τους διαδρόμους των Βρυξελλών, ο επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, είχε διμερείς διαβουλεύσεις με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Οι 17 της ευρωζώνης συνεδριάζουν ήδη έξι ώρες και, όπως προέβλεψε ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση να εξελιχθεί σε μαραθώνια.

Ζητούμενο είναι να συμφωνήσουν μεταξύ τους οι Ευρωπαίοι, ενώ υποχωρήσεις καλείται να κάνει και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Πάντως, το κοινό σημείο των δύο πλευρών, είναι ότι το σενάριο επαναγοράς ομολόγων είναι προβληματικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.