ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεραπεία με οξυγόνο δέχεται ο Μπόρις Τζόνσον για προληπτικούς λόγους

Θεραπεία με οξυγόνο δέχεται ο Μπόρις Τζόνσον για προληπτικούς λόγους

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail θεραπεία με οξυγόνο δέχεται ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ο οποίος από χθες βράδυ βρίσκεται σε νοσοκομείο του Λονδίνου, αφού ο πυρετός που του δημιούργησε ο κορωνοϊός δεν υποχώρησε.

Ο κορωνοϊός εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί και ο πυρετός που δεν τον εγκατέλειψε ποτέ έγινε η αιτία για να δώσει ο γιατρός του την εντολή να μπει στο νοσοκομείο.

Από το βράδυ της Κυριακής (05.04.2020) ο Μπόρις Τζόνσον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο St Thomas, κοντά στη Ντάουνινγκ Στριτ και σύμφωνα με τη Daily Mail οι γιατροί του κάνουν θεραπεία με οξυγόνο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εισαγωγή του πρωθυπουργού της Βρετανίας στο νοσοκομείο ήταν προληπτική και οι γιατροί που τον παρακολουθούν έκριναν σκόπιμο να τον βάλουν στο οξυγόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.