ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Σχοινάς: «Η Ευρώπη να αποκτήσει μια συνολική πολιτική για τη μετανάστευση»

Μ.Σχοινάς: «Η Ευρώπη να αποκτήσει μια συνολική πολιτική για τη μετανάστευση»

Στη Γαλλική Γερουσία βρέθηκε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, για να παρουσιάσει τις προτάσεις της Επιτροπής για το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο, στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

Η επίσκεψη έγινε μετά από πρόσκληση της Γερουσίας. Ο κ. Σχοινάς ανέφερε στη συνέχεια ότι παρουσίασε αναλυτικά στον πρόεδρο Ζαν Φρανσουά Ραπέν και τα μέλη της Επιτροπής τις προτάσεις της Κομισιόν, επιμένοντας ιδιαίτερα στην ανάγκη να συνδυαστούν οι αρχές της υπευθυνότητας και της αλληλεγγύης.

«Η Ευρώπη πρέπει επιτέλους να αποκτήσει μια συνολική και συνεκτική πολιτική για τη μετανάστευση», τόνισε ο κ. Σχοινάς, ο οποίος επεσήμανε ότι καθήκον μας ως Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι να χτίζουμε γέφυρες και να διευκολύνουμε τη σύγκλιση απόψεων.

Στην προσπάθεια αναζήτησης συμβιβασμού, όλες οι απόψεις είναι θεμιτές και θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη, ανέφερε ο κ. Σχοινάς, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά πως «ουδείς έχει περισσότερο δίκιο από κάποιον άλλον».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.