ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Εμμανουέλ Μακρόν: «Η Ευρώπη μπορεί να πεθάνει»

Προειδοποίηση για «εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς που απειλούν το μέλλον της» από τον Γάλλο πρόεδρο

Εμμανουέλ Μακρόν: «Η Ευρώπη μπορεί να πεθάνει»

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες για το μέλλον της Ευρώπης, τονίζοντας ότι η ήπειρος αντιμετωπίζει έναν άνευ προηγουμένου αριθμό εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών.

«Ποτέ δεν είχαμε τόσους πολλούς εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς. Πραγματικά πιστεύω ότι η Ευρώπη μας μπορεί να πεθάνει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μακρόν.

Οι δηλώσεις του Μακρόν αντικατοπτρίζουν την ανησυχία για τις αυξανόμενες γεωπολιτικές προκλήσεις, όπως οι εντάσεις με τη Ρωσία και την Κίνα, καθώς και οι εσωτερικές πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές.

Η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με κρίσεις που θέτουν σε κίνδυνο την ενότητα και την ασφάλειά της, από την απειλή της τρομοκρατίας έως την οικονομική αστάθεια.

Ο Μακρόν κάλεσε στη συνέχεια τους Ευρωπαίους ηγέτες «να αναλάβουν άμεση δράση για να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις και να ενισχύσουν την ευρωπαϊκή ενότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επισημαίνει την ανάγκη για μεγαλύτερη συνεργασία σε θέματα άμυνας, ασφάλειας και οικονομικής ανάπτυξης, ώστε να διασφαλιστεί η επιβίωση και η ευημερία της Ευρώπης στο μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.