Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Φονικές οι πλημμύρες στην Οδησσό: Εννέα νεκροί μεταξύ τους και ένα παιδί – 24.000 έμειναν χωρίς ρεύμα (βίντεο)

Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι οι βροχοπτώσεις ενδέχεται να ξεπεράσουν τα 80 mm, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ

Φονικές οι πλημμύρες στην Οδησσό: Εννέα νεκροί μεταξύ τους και ένα παιδί – 24.000 έμειναν χωρίς ρεύμα (βίντεο)

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας έχει πλήξει την Οδησσό, με τον τραγικό απολογισμό να φθάνει τους εννέα νεκρούς, σύμφωνα με την κρατική υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

«Όλη η πόλη βρίσκεται κάτω από το νερό» αναφέρουν ντόπιοι σε βίντεο που αναρτούν σε Μέσα κοινωνική δικτύωσης καθώς οι ακραίες βροχοπτώσεις πλημμυρίζουν την πόλη και αφήνουν τα προάστια χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι οι βροχοπτώσεις ενδέχεται να ξεπεράσουν τα 80 mm, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ.

Παράλληλα, οι δρόμοι είναι παραλυμένοι, τα αυτοκίνητα ακινητοποιημένα και οι κάτοικοι παγιδευμένοι.

Την ίδια ώρα, οι ομάδες έκτακτης ανάγκης εργάζονται σε όλη την πόλη και σχεδόν 24.000 άνθρωποι παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.