ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η τραγική ιστορία του Γ.Γουέμπ: Αποκάλυψε την σχέση CIA-εμπόρων κοκαΐνης και «αυτοκτόνησε» με δύο σφαίρες στο κεφάλι!

Ο Γκάρι Γουέμπ αποτέλεσε πρότυπο δημοσιογραφικής έρευνας

Η τραγική ιστορία του Γ.Γουέμπ: Αποκάλυψε την σχέση CIA-εμπόρων κοκαΐνης και «αυτοκτόνησε» με δύο σφαίρες στο κεφάλι!

O Γκάρι Γουέμπ ήταν ερευνητής δημοσιογράφος, ο οποίος το 1990 μαζί με την δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας που εργαζόταν, την San Jose Mercury News, έλαβε το Βραβείο Πούλιτζερ για την κάλυψη του σεισμού που έπληξε την Loma Prieta το 1989.

Το 1996 ο Γουέμπ δημοσίευσε τρία άρθρα του στη San Jose Mercury News, μικρή αλλά έγκριτη εφημερίδα, σχετικά με την ανάμειξη της CIA σε εμπόριο ναρκωτικών για την εξεύρεση πόρων προς υποστήριξη των παραστρατιωτικών Κόντρας στη Νικαράγουα.

Ο Γουέμπ καταστράφηκε επαγγελματικά και στη συνέχεια έπεσε σε κατάθλιψη.

Ο Webb βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Carmichael στις 10 Δεκεμβρίου 2004, έχοντας δύο τραυματισμούς από πυροβολισμούς στο κεφάλι.

Ο θάνατός του χαρακτηρίστηκε αυτοκτονία σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή στην κομητεία του Σακραμέντο.

https://twitter.com/mrwtffacts/status/1608975482548269059?s=20&t=dBXLcu-C4PmoX5q67lVSHg

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.