ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

ΗΠΑ: Ηλικιωμένος σκοτώθηκε και τρεις τραυματίστηκαν μετά από επίθεση σκύλων σε κατοικημένη γειτονιά του Σαν Αντόνιο

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε

ΗΠΑ: Ηλικιωμένος σκοτώθηκε και τρεις τραυματίστηκαν μετά από επίθεση σκύλων σε κατοικημένη γειτονιά του Σαν Αντόνιο

Ένας ηλικιωμένος άνδρας σκοτώθηκε και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν μετά από επίθεση σκύλων σε κατοικημένη γειτονιά του Σαν Αντόνιο, στις ΗΠΑ, το απόγευμα της Παρασκευής, δήλωσαν οι τοπικές Αρχές.

Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν για το περιστατικό, βρέθηκαν μπροστά σε ένα ανατριχιαστικό θέαμα. Ένα πίτμπουλ έσερνε έναν ηλικιωμένο άνδρα, ανέφερε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής του Σαν Αντόνιο.

«Μπορούσαν να τον δουν αιμόφυρτο πριν κατέβουν από το πυροσβεστικό όχημα» σημείωσε ο ίδιος, σύμφωνα με το nbcnews.

Ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής, ο οποίος χαρακτήρισε τη σκηνή «φρικιαστική», είπε ότι οι πυροσβέστες χρειάστηκε να αποκρούσουν πολλά πίτμπουλ με «τσεκούρια και πασσάλους» μόνο για να φτάσουν στα δύο θύματα, έναν άνδρα 80 ετών και μια γυναίκα. Η επίθεση σημειώθηκε σε ένα πεζοδρόμιο, επισήμανε.

Το ζευγάρι επισκεπτόταν συγγενείς και είχε μόλις βγει από όχημα του, όταν τουλάχιστον δύο από πίτμπουλ παραβίασαν μια πύλη στην ιδιωτική κατοικία όπου βρίσκονταν και επιτέθηκαν.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε. Το ίδιο έγινε και για τη γυναίκα, η οποία είχε χάσει τις αισθήσεις της και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένας αρχηγός της Πυροσβεστικής  κατά τη διάρκεια της επιχείρησης δέχτηκε δάγκωμα στο πόδι, και ένας τέταρτος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με δάγκωμα στο χέρι.

Ο επικεφαλής χαρακτήρισε τις ενέργειες των Πυροσβεστών ως «πολύ ηρωικές».

Ο Shannon Sims, διευθυντής του San Antonio Animal Care Services, είπε ότι τρία σκυλιά κατασχέθηκαν από τον έλεγχο των ζώων, τα οποία ήταν όλα Staffordshire Terrier.

Τουλάχιστον δύο από αυτά τα σκυλιά συμμετείχαν στην επίθεση, είπε ο Sims. Και οι τρεις ανήκουν στους ίδιους ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι ανακρίθηκαν από αστυνομικούς στο σημείο.

Πρόσθεσε ότι η έρευνα βρίσκεται στα «πρώιμα στάδια» και οι ιδιοκτήτες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν «πιθανές κατηγορίες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Sims είπε ότι τα ίδια σκυλιά είχαν εμπλακεί το 2021 σε παρόμοιο περιστατικό, για το οποίο κατασχέθηκαν για λίγο, αλλά τελικά επέστρεψαν στους ιδιοκτήτες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.