Καναδάς: Τραυματιοφορέας βοήθησε θύμα τροχαίου χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν η κόρη της

Η Τζέιμ Έρικσον βοήθησε στον απεγκλωβισμό μιας κοπέλας που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο

Καναδάς: Τραυματιοφορέας βοήθησε θύμα τροχαίου χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν η κόρη της

Ένα άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε τραυματιοφορέα από τον Καναδά, η οποία κλήθηκε να απεγκλωβίσει μια βαρύτατα τραυματισμένη κοπέλα, χωρίς να καταλάβει ότι ήταν κόρη της.

Η Τζέιμ Έρικσον βρέθηκε στις 15 Νοεμβρίου σε παγωμένο τμήμα του αυτοκινητόδρομου στην Αλμπέρτα του Καναδά. Ένα αυτοκίνητο είχε βγει εκτός πορείας και συγκρούστηκε με φορτηγό.

Αν και η 17χρονη οδηγός είχε βγει από το όχημα, μια συνομήλική της παρέμενε μέσα σε αυτό βαριά τραυματισμένη.

Έπειτα από προσπάθεια μισής ώρας η Έρικσον έβγαλε την τραυματία, καταλαβαίνοντας πάντως ότι είχε ελάχιστες ελπίδες να επιβιώσει.

Επί τόπου έφτασε ελικόπτερο και πήρε την κοπέλα για νοσοκομείο στο Κάλγκαρι, αναφέρει ο Guardian.

Η Έρικσον πήγε στο σπίτι της, μετά το τέλος της βάρδιας της, όπου βρήκε αστυνομικούς που της μετέφεραν τα τραγικά νέα.

Η κοπέλα ήταν η 17χρονη κόρη της, Μοντάνα. Επειδή δεν είχε ελπίδες να επιβιώσει, οι γιατροί στο νοσοκομείο την αποσύνδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν κολυμβήτρια και ήθελε να σπουδάσει στη Νομική, είπε η Έρικσον για την Μοντάνα μιλώντας για την απόφαση να δωρίσει τα όργανα της κόρης της. «Πάλευε ως την ημέρα που πέθανε» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.