ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ο πρόεδρος της Τσεχίας τραυματίστηκε ελαφρά μετά από τροχαίο με τη μοτοσικλέτα του

Θα νοσηλευτεί στο στρατιωτικό πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πράγας για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα

Ο πρόεδρος της Τσεχίας τραυματίστηκε ελαφρά μετά από τροχαίο με τη μοτοσικλέτα του

Σε ατύχημα με μοτοσικλέτα ενεπλάκη χθες ο Τσέχος πρόεδρος Πετρ Πάβελ, ο οποίος εισήχθη σε νοσοκομείο της Πράγας χωρίς ωστόσο τα τραύματά του να είναι «σοβαρά», ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του μέσω X.

Ο Π.Πάβελ, 62 ετών, πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσεχίας από τον Μάρτιο του 2023, θα νοσηλευτεί στο στρατιωτικό πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πράγας για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

«Τα τραύματά του δεν είναι σοβαρά, αλλά θα χρειαστεί να παραμείνει υπό παρακολούθηση για κάποιο διάστημα», εξήγησαν οι υπηρεσίες του.

Κατά τον τσεχικό Τύπο, ο αρχηγός του κράτους υπέστη πτώση ενώ κινείτο σε κλειστή πίστα.

Η αστυνομία δεν διενεργεί έρευνα για το ατύχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απόστρατος στρατηγός του τσέχικου στρατού που υπηρέτησε στο NATO, ο κ. Πάβελ είναι παθιασμένος μοτοσικλετιστής, ο οποίος το τρέχον διάστημα οδηγεί ισχυρή BMW R1200 GS. Το περασμένο καλοκαίρι εφημερίδες είχαν δημοσιεύσει φωτογραφία του στο τιμόνι της — χωρίς κράνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.