Τραγωδία σε σχολείο της Βραζιλίας: 3 νεκροί και 11 τραυματίες μετά από εισβολή ενόπλου (βίντεο)

Οι πρώτες πληροφορίες από τις αρχές κάνουν λόγο για έναν νεαρό άνδρα

Τραγωδία σε σχολείο της Βραζιλίας: 3 νεκροί και 11 τραυματίες μετά από εισβολή ενόπλου (βίντεο)

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 11 τραυματίστηκαν στη Βραζιλία όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με όπλο σε δύο σχολεία στη νοτιοανατολική πολιτεία Εσπίριτου Σάντο.

«Κακοποιοί» μπήκαν σε ένα σχολείο στο Αρακρούζ και ένας από αυτούς πυροβόλησε πολλούς δασκάλους που ήταν συγκεντρωμένοι, σκοτώνοντας δύο γυναίκες και τραυματίζοντας άλλες εννέα, δήλωσε ο δήμαρχος Λουίς Κάρλος Κουτίνιο στο ραδιοφωνικό δίκτυο CBN.

Στη συνέχεια, με τα οχήματά τους πήγαν σε άλλο σχολείο, όπου μια έφηβη σκοτώθηκε από σφαίρες, ενώ δύο άτομα τραυματίστηκαν.

Δείτε το βίντεο:

Τα περιστατικά συνέβησαν γύρω στις 09:30 της Παρασκευής. Η πόλη βρίσκεται 85 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Μπραζίλια.

Οι πρώτες πληροφορίες από τις αρχές, αναφέρουν βραζιλιάνικά μέσα ενημέρωσης, κάνουν λόγο για έναν νεαρό άνδρα. Στο πρώτο σχολείο μπήκε και άρχισε να πυροβολεί μόλις μπήκε στο κτίριο, ενώ άρχισε να πυροβολεί και μέσα στο γραφείο των καθηγητών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι σαφές ποιο ήταν το κίνητρο του δράστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.