ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αλβανοί κατέβασαν την σημαία από το σπίτι του και «απασφάλισε» (βίντεο)

Αλβανοί κατέβασαν την σημαία από το σπίτι του και «απασφάλισε» (βίντεο)

Σοκ επικρατεί στις τάξεις των ομογενών της Β. Ηπείρου μετά την είδηση για τον θάνατο του 35χρονου Κώστα Κατσίφα από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αλβανική αστυνομία.

Το περιστατικό ξεκίνησε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο χωριό Βουλιαράτες, όταν στις 10.00 το πρωί ένας 35χρονος Βορειοηπειρώτης πυροβόλησε στον αέρα εναντίον αστυνομικών επειδή κατέβασαν την ελληνική σημαία που είχε αναρτήσει.

Στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει, ακολούθησε άγρια καταδίωξη από τις Ειδικές Δυνάμεις της Αλβανίας και λίγο πριν τις 16.00 κατά τη διάρκεια συμπλοκής με αστυνομικές δυνάμεις που τον καταδίωκαν ο 35χρονος έπεσε νεκρός.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του epirus-tv-news από το οικείο περιβάλλον του 35χρονου αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του προκειμένου να κατεβάσουν την ελληνική σημαία κάτι που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο.

Οι κάτοικοι του χωριού εμφανώς σοκαρισμένοι αδυνατούν να εξηγήσουν τη συμπεριφορά του νεαρού άνδρα και αισθάνονται τυχεροί που δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Το epirus-tv-news βρέθηκε στο σημείο του συμβάντος .Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί εικόνες από τα πρώτα λεπτά μετά το συμβάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.