ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλβανός πρόεδρος: «Ελπίζω να είναι “fake news” ότι ο Ελληνικός Στρατός δεν αναγνωρίζει τα σύνορα»

Αλβανός πρόεδρος: «Ελπίζω να είναι “fake news” ότι ο Ελληνικός Στρατός δεν αναγνωρίζει τα σύνορα»

Σχόλιο για τις δηλώσεις Κοτζιά περί μη αναγνώρισης των ελληνοαλβανικών συνόρων από τον Ελληνικό Στρατό, υπήρξε την Πέμπτη από τον πρόεδρο της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα, ο οποίος δήλωσε πως εύχεται να πρόκειται περί… fake news.

Mιλώντας στο διεθνές συνέδριο των δημοσιογράφων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης «South East Europe Medi Forum», από όπου σχολίασε τη δήλωση του πρώην υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, ο κ. Μέτα δήλωσε συγκεκριμένα :

“Σήμερα κυκλοφόρησε μια ιστορία που ελπίζω να είναι ψεύτικη όπου ένας πρώην υπουργός της γειτονικής χώρας, είπε ότι ο στρατός της χώρας δεν αναγνωρίζει τα σύνορα της Αλβανίας.

Θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι ακόμη και όταν αυτές οι ειδήσεις είναι αληθινές και όταν είναι ψεύτικες. Εδώ είναι ο ρόλος των μέσων μαζικής ενημέρωσης να διατηρούν την απόσταση από κάθε χειραγώγηση που αυξάνει τη ρητορική και μας απομακρύνει από τη συνεργασία”.

Ο πρόεδρος της Αλβανίας επεσήμανε πως “είναι πολύ σοβαρό θέμα” εάν όντως τα όσα δήλωσε ο πρώην Έλληνας υπουργός Εξωτερικών ισχύουν, ενώ δήλωσε πως δεν ανησυχεί γιατί οι αλβανικές Ένοπλες Δυνάμεις γνωρίζουν τα σύνορα της χώρας. “Φυσικά, δεν ανησυχώ για το λόγο ότι, οι διοικητές των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Αλβανικός Στρατός, γνωρίζει τα σύνορά του και δεν υπάρχει καμία αξίωση σε άλλη χώρα, σαν δημοκρατική χώρα που είμαστε” κατέληξε ο κ. Μέτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.