ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αποκάλυψη Ε.Μοράλες: «Οι ΗΠΑ μου έδιναν αεροπλάνο για να φύγω – Θα με πήγαινε στο… Γκουαντάναμο»

Αποκάλυψη Ε.Μοράλες: «Οι ΗΠΑ μου έδιναν αεροπλάνο για να φύγω – Θα με πήγαινε στο… Γκουαντάναμο»

Ο πρώην πρόεδρος της Βολιβίας ‘Εβο Μοράλες δηλώνει ότι οι νέες εκλογές θα διεξαχθούν χωρίς αυτόν. Παράλληλα, αποκαλύπτει πως οι ΗΠΑ του πρόσφεραν αεροπλάνο για να φύγει από τη Λα Πας.

Ο ανατραπείς πρόεδρος της Βολιβίας ‘Εβο Μοράλες θα ήθελε να επιστρέψει στη χώρα, αλλά οι νέες εκλογές θα διεξαχθούν χωρίς αυτόν, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Reuters στην Πόλη του Μεξικού.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν οργανώνει τις διαδηλώσεις από τη χώρα, που του έχει δώσει άσυλο.

Ο Μοράλες δήλωσε, επίσης, ότι οι ΗΠΑ του προσέφεραν αεροπλάνο για να φύγει από τη Βολιβία.

“Οι ΗΠΑ κάλεσαν τον υπουργό Εξωτερικών (της Βολιβίας) για να προσφερθούν να μας στείλουν ένα αεροπλάνο που θα μας πήγαινε όπου θέλαμε. Ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν το Γκουαντάναμο”, είπε ο Μοράλες χαμογελώντας.

Ο Μοράλες που παραιτήθηκε στις αρχές της εβδομάδας έπειτα από έντονες πιέσεις, έφυγε αεροπορικώς από τη Βολιβία μετά τις διαδηλώσεις και τη βία που ακολούθησαν τις εκλογές της 20ης Οκτωβρίου που του έδωσαν ξεκάθαρη νίκη αλλά αμαυρώθηκαν από κατηγορίες για νοθεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υποστηρικτές του συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με πορείες και συμπλοκές στους δρόμους της πρωτεύουσας Λα Πας και κοντά στο Ελ Άλτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.