ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βασιλιάς Κάρολος: Φήμες ότι έχει καρκίνο στο πάγκρεας και του μένουν δύο χρόνια ζωής

Αποκαλύψεις κάνουν βασιλικοί ρεπόρτερ για την κατάσταση της υγείας του Καρόλου

Βασιλιάς Κάρολος: Φήμες ότι έχει καρκίνο στο πάγκρεας και του μένουν δύο χρόνια ζωής

Από όταν ανακοινώθηκε πως ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώσθηκε με καρκίνο, πολύ λίγες πληροφορίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη μορφή καρκίνου που αντιμετωπίζει.

To παλάτι κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό τη μορφή καρκίνου που αντιμετωπίζει ο Κάρολος. Σύμφωνα όμως με τους βασιλικούς συντάκτες, η διάγνωση αυτή αποκαλύφθηκε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Touch Weekly, o βασιλιάς Κάρολος αντιμετωπίζει καρκίνο στο πάγκρεας και του απομένουν δύο χρόνια ζωής.

“Πολλοί αυλικοί πιστεύουν ότι ο καρκίνος του Καρόλου είναι χειρότερος από ό,τι τον παρουσιάζουν”, προσθέτει βασιλικός ρεπόρτερ. “Ακόμα και πριν από τη διάγνωση, υπήρχαν ανησυχίες για την υγεία του.”

Το παλάτι επιβεβαίωσε στις 5 Φεβρουαρίου ότι ο Κάρολος διαγνώσθηκε με μια απροσδιόριστη μορφή καρκίνου. Έλαβε τη διάγνωσή του μετά από χειρουργική επέμβαση για “καλοήθη διόγκωση προστάτη”. Από τότε, ο μονάρχης έχει παραστεί σε λίγες δημόσιες εμφανίσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Κάρολος τηρεί κάποιες υποχρεώσεις, όχι μόνο για να διαλύσει τις τρελές θεωρίες συνωμοσίας και τις ψευδείς αναφορές για το θάνατό του, αλλά και για να διαβεβαιώσει τον κόσμο ότι εξακολουθεί και μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντά του ως βασιλιάς. Είναι πρόθυμος να δοκιμάσει οποιαδήποτε θεραπεία για να παρατείνει τη ζωή του μερικά χρόνια, τουλάχιστον», αποκαλύπτει βασιλική πηγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.