ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ύποπτος μεταφέρει 8χρονο κορίτσι μέσα σε βαλίτσα

«Παραδέχομαι ότι το κορίτσι είναι ελκυστικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μου αρέσει»

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ύποπτος μεταφέρει 8χρονο κορίτσι μέσα σε βαλίτσα

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ένα 8χρονο κορίτσι από τις Φιλιππίνες όταν ο επιστάτης του διαμερίσματος της την άρπαξε και την έβαλε σε μια βαλίτσα.

Η Jin Nichole You επέστρεφε στο σπίτι της στην περιοχή Bakilid στην πόλη Mandaue της επαρχίας Cebu το μεσημέρι της Πέμπτης. Η οικογένειά της ανησύχησε όταν κατάλαβαν ότι δεν είχε επιστρέψει.

Η μητέρα της, ανήσυχη, έλεγξε τις κάμερες ασφαλείας του διαμερίσματος και είδε ένα άγνωστο άτομο με κουκούλα μέσα στις πύλες του σπιτιού. Σε βίντεο φαίνεται ο ύποπτος να σέρνει μία μεγάλη μαύρη βαλίτσα, στην οποία εκτιμάται ότι έκρυβε την 8χρονη.

Η αστυνομία της πόλης έλαβε μια αναφορά γύρω στις 5 το απόγευμα και ξεκίνησε έρευνα για το εξαφανισμένο παιδί. Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ύποπτο σε ένα διαμέρισμα στην ίδια περιοχή αργότερα εκείνο το βράδυ. Συνέλαβαν τον Godiflor Rama, 32 ετών, επιστάτη του διαμερίσματος όπου διέμεναν το θύμα και οι γονείς του. Η Jin βρέθηκε ατημέλητη αλλά ζωντανή. Μεταφέρθηκε στο Γραφείο Προστασίας Παιδιών Γυναικών του Αστυνομικού Σταθμού Subangdaku όπου εξήγησε τι είχε συμβεί.

Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο ύποπτος είπε: «Ελπίζω ότι η οικογένεια μπορεί να με συγχωρήσει για αυτό που έκανα. Το έκανα μόνο επειδή με κατηγορούσαν ότι έκλεψα τα υπάρχοντά τους, όπως τις τσάντες και τις κρεμάστρες τους. Παραδέχομαι ότι το κορίτσι είναι ελκυστικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μου αρέσει. Δεν τη βίασα. Δεν της επιτέθηκα σεξουαλικά». Η αστυνομία είπε ότι ο Godiflor είχε χρησιμοποιήσει την οικειότητα που είχε με το κορίτσι και την οικογένειά της για να εφαρμόσει το σχέδιό του.

Σε ανακοίνωσή του, το Αστυνομικό Περιφερειακό Γραφείο 7 (PRO7) ανέφερε: «Η ομάδα της αστυνομίας χρησιμοποίησε αμέσως σύγχρονη τεχνολογία, σε βάθος έρευνα και ολοκληρωμένες πληροφορίες, με αποτέλεσμα τον επιτυχή εντοπισμό του υπόπτου και του θύματος, μόλις μέσα σε 3 ώρες από την ώρα του περιστατικού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Jin έχει επανενωθεί με ασφάλεια με τη μητέρα της και αναρρώνει από τη δοκιμασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.