ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βραζιλιάνα influencer γιόρτασε τα γενέθλια της κάνοντας την… κηδεία της – Ξάπλωσε σε φέρετρο με «καυτά» εσώρουχα

H οικοδέσποινα υποδεχόταν τους τεθλιμμένους φίλους της ξαπλωμένη μέσα σε φέρετρο

Βραζιλιάνα influencer γιόρτασε τα γενέθλια της κάνοντας την… κηδεία της – Ξάπλωσε σε φέρετρο με «καυτά» εσώρουχα

Μια influencer από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας διοργάνωσε ένα πάρτι γενεθλίων σε στιλ… κηδείας, με την ίδια να υποδέχεται τους καλεσμένους της ξαπλωμένη μέσα σε φέρετρο!

Μπορεί κάποιοι να αγχώνονται με την ιδέα των γενεθλίων που τους φέρνουν ένα χρόνο πιο κοντά στα γηρατειά και το τέλος της ζωής του, όμως η Γράζι Γκερβάζιο σίγουρα δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Αντιθέτως, η influencer με τα κάπως μακάβρια γούστα θεώρησε καλή ιδέα να αποχαιρετίσει τα 27 και να μπει στα 28 με ένα πάρτι που θύμιζε αγρυπνία και συνοδευόταν από στεφάνια, πένθιμο ντεκόρ και τεθλιμμένους φίλους να την περιβάλλουν.

Όπως μπορεί κανείς να δει από τις φωτογραφίες που ανέβασε η Γκερβάζιο στο Instagram, το dress code της εκδήλωσης ήταν αυστηρά μαύρο ένδυμα, ενώ και η ίδια φορούσε ένα διάφανο μαύρο και μακρύ φόρεμα, συνδυασμένο με σέξι εσώρουχα.

Η νεαρή γυναίκα στη λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία έχει συγκεντρώσει χιλιάδες like έγραψε: «Πέθανα για να ζήσω, και η ζωή είναι πάρα πολύ όμορφη»

Σύμφωνα με τη New York Post, η Γκερβάζιο ήθελε το πάρτι της να θυμίζει πραγματική αγρυπνία, και οι φίλοι της της έκαναν το χατίρι αποτίοντας φόρο τιμής στην influencer ενώ εκείνη κειτόταν σε ένα ξύλινο φέρετρο, κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια. Τον χώρο κοσμούσαν αφίσες με την ίδια σε ρόλο αγγέλου: «Σε αγαπάμε Γράζι, μας λείπεις» έγραφε μία από αυτές.

Παρά το πένθιμο κλίμα που ήθελε να πετύχει για το πάρτι της, η Γκερβάζιο φρόντισε να τηρήσει τουλάχιστον μια παράδοση από τα συμβατικά πάρτι γενεθλίων, και έτσι έκοψε μια τούρτα σε σχήμα καρδιάς αντί να προσφέρει… κόλλυβα.

Πολλοί από τους followers της Γκερβάζιο εξέφρασαν τον θαυμασμό τους στα σχόλιά τους στο Instagram για την «πρωτότυπη» ιδέα της και την εκτέλεσή της.

«Πέθανε κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο… να είναι σέξι» έγραψε ένας σχολιαστής. «Έδωσε τη ζωή της για τα like, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», σημειώνει ένας άλλος. «Έγραψες ιστορία όμορφη εκλιπούσα φίλη μου», προσθέτει ένα άλλο σχόλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.