ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Βρετανία: «Η Κ.Μίντλετον έκρυψε την προγραμματισμένη επέμβαση ακόμα και από αγαπημένα της πρόσωπα»

Η πριγκίπισσα εθεάθη για τελευταία φορά δημόσια στις 25 Δεκεμβρίου

Βρετανία: «Η Κ.Μίντλετον έκρυψε την προγραμματισμένη επέμβαση ακόμα και από αγαπημένα της πρόσωπα»

Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανέφερε ότι η επέμβαση στην κοιλιά της Κέιτ Μίντλετον ήταν «προγραμματισμένη», ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη και όσοι βρίσκονται πιο κοντά στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, δεν είχαν ιδέα γι ‘αυτό.

Σύμφωνα με το People, «δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» με τη 42χρονη Κέιτ πριν από τη νοσηλεία της στις 16 Ιανουαρίου, με πηγές να λένε ότι η είδηση ​​«προκάλεσε έκπληξη» σε οικογενειακούς φίλους καθώς και σε άτομα που «εργάζονται στενά» με τα βασιλικά άτομα.

Η πριγκίπισσα εθεάθη για τελευταία φορά δημόσια στις 25 Δεκεμβρίου, όταν μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, πήραν τα τρία παιδιά τους και επισκέφθηκαν μια εκκλησία για τα Χριστούγεννα.

Ωστόσο, το περιοδικό ανέφερε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν μια χαρά ακόμα και στις 9 Ιανουαρίου όταν γιόρτασε τα γενέθλιά της ιδιωτικά με την οικογένειά της στο Adelaide Cottage στο Γουίνδσορ της Αγγλίας.

Μόλις μια εβδομάδα αργότερα, το Παλάτι ανακοίνωσε ότι η μελλοντική βασίλισσα είχε υποβληθεί αθόρυβα σε μια «επιτυχή» εγχείρηση και θα παρέμενε στην κλινική του Λονδίνου για 10 έως 14 ημέρες «πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της».

Το Παλάτι του Κένσινγκτον μοιράστηκε επίσης ότι η Μίντλετον «είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα», αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες σεβόμενος το απόρρητό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι σε υπέροχα χέρια και θα έχει πολλή φροντίδα και υποστήριξη στο σπίτι», είπε μια πηγή κοντά στο βασιλικό σπίτι στο People, σημειώνοντας ότι οι γονείς της πριγκίπισσας, Μάικλ Μίντλετον και Κάρολ Μίντλετον, «θα είναι μια καθησυχαστική παρουσία όταν επιστρέψει πίσω στο Γουίνδσορ για να αναρρώσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.