ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζευγάρια Βρετανών πηγαίνουν στα Κατεχόμενα για να αλλάξουν φύλο στα μωρά τους!

Ζευγάρια Βρετανών πηγαίνουν στα Κατεχόμενα για να αλλάξουν φύλο στα μωρά τους!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ζευγάρια από τη Βρετανία πηγαίνουν στην κατεχόμενη Κύπρο, όπου μπορούν να αποφύγουν το βρετανικό δίκαιο και να επιλέξουν το φύλο του μωρού τους «νομιμοποιώντας» έτσι του ψευδοκράτος και τα «νοσοκομεία» του.

«Όλα είναι νόμιμα εδώ». Αυτή είναι η φράση ενός εργαζόμενου σε κλινική στα κατεχόμενα, που δίδει στους πελάτες τη δυνατότητα να επιλέξουν το φύλο του μωρού τους.

Βεβαίως, η επιχείρηση γίνεται με την συνεργασία γιατρών στη Βρετανία που πραγματοποιούν τις σχετικές εξετάσεις πριν στείλουν τα ζευγάρια στο νησί. Στη συνέχεια, τα ζευγάρια πηγαίνουν σε ένα υποβαθμισμένο προάστιο στον Αμμόχωστο, που στο δημοσίευμα χαρακτηρίζεται ως «άνομη πόλη-φάντασμα», όπου θεωρείται το κέντρο αυτής της ανερχόμενης βιομηχανίας.

Στη Βρετανία, η επιλογή του φύλου είναι παράνομοι και οι γιατροί βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο δίωξης. Αλλά στα κατεχόμενα, που στο ρεπορτάζ αναφέρονται ως «Βόρεια Κύπρος», ωστόσο σημειώνεται ότι «δεν αναγνωρίζονται από τα Ηνωμένα Έθνη “όλα είναι νόμιμα” αναφέρει ένας εργαζόμενος σε κλινική».

Βρίσκονται σε συνεργασία με βρετανικές κλινικές

Δύο δημοσιογράφοι της Daily Mail παρουσιάστηκαν στην κλινική ως ζευγάρι που θέλουν να αποκτήσουν κορίτσι. Εκεί ενημερώθηκαν ότι η κλινική βρίσκεται σε συνεργασία με κάποιες κλινικές στη Βρετανία, στο Λιντς, το Μάντσεστερ, το Λίβερπουλ και το Λονδίνο.

Στις κλινικές αυτές γίνονται οι εξετάσεις και οι αρμόδιοι στέλνουν τους πελάτες στα κατεχόμενα για τη συλλογή ωαρίων, εξήγησε μία υπάλληλος.

Το κόστος της διαδικασίας κοστίζει 8.000 ευρώ, ενώ στο τελικό στάδιο, χρειάζεται παραμονή μιας εβδομάδας στην Κύπρο για να γίνει η συλλογή των ωαρίων, η γονιμοποίησή τους και η εμφύτευση του γονιμοποιημένου ωαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υπεύθυνοι της κλινικής εγγυώνται για την επιλογή του φύλου, κάτι που όπως λένε δεν μπορούν να κάνουν πολλές κλινικές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.