ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Απαράδεκτες δηλώσεις Ε.Κωνσταντινίδου για Π.Φιλιππίδη: «Οι ηθοποιοί είναι άνθρωποι και έχουν αδυναμίες»

Απαράδεκτες δηλώσεις Ε.Κωνσταντινίδου για Π.Φιλιππίδη: «Οι ηθοποιοί είναι άνθρωποι και έχουν αδυναμίες»

Μεγάλη κουβέντα έχει ξεκινήσει γύρω από τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η κουβέντα πήγε στο κίνημα #MeΤοο, με την ηθοποιό να χαρακτηρίζει «σπουδαίο» ως συνάδελφο τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τον βιασμό μίας γυναίκας και την απόπειρα βιασμών άλλων δύο γυναικών.

«Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά», ανέφερε αρχικά, διαχωρίζοντας την ιδιότητα του ηθοποιού με τον άνθρωπο και πρόσθεσε:

Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του.

Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας;

Οι άνθρωποι δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε».

Μάλιστα, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραδέχτηκε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αντιδράσεις στο Twitter

Όπως είναι λογικό, τα λεγόμενα της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν πέρασαν απαρατήρητα, με αρκετούς χρήστες του Twitter να εκφράζουν την αντίθεσή τους.

Δείτε κάποιες χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.