ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δύσκολοι λεκέδες από στυλό ή μαρκαδόρο – Πως να τους αντιμετωπίσετε

Δύσκολοι λεκέδες από στυλό ή μαρκαδόρο – Πως να τους αντιμετωπίσετε

Η επιστροφή των παιδιών στο σχολείο δημιουργούν πρακτικά ζητήματα για τους γονείς, όπως οι καλλιτεχνικές “επιδόσεις” των παιδιών.

Ειδικά τα παιδιά όταν ζωγραφίζουν, είναι πολύ εύκολο να λερώσουν τα ρούχα τους με μαρκαδόρους. Βέβαια, είναι πολύ εύκολο και οι ενήλικες να λερώσουν τα δικά τους με μελάνι.

Αντικρύζοντας έναν τέτοιο δύσκολο λεκέ μάλλον απογοητευόμαστε και θεωρούμε ότι το ρούχο είναι πιθανόν να πάει για πέταμα! Ή μήπως όχι…;

Βρήκαμε ένα φοβερό tip για να αφαιρέσετε από τα ρούχα των παιδιών και τα δικά σας, λεκέδες από στυλό ή μαρκαδόρο!

Δείτε πώς:

Γυρίστε το ρούχο από την ανάποδη και βάλτε πάνω στο σημείο του λεκέ ένα κομμάτι απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Ρίξτε πάνω στο χαρτί λίγο καθαρό οινόπνευμα. Μετά τρίψτε το σημείο με λίγο σαπούνι και έπειτα πλύντε κανονικά το ρούχο, όπως θα το πλένατε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Extra tip. Οι λεκέδες από μελάνι -στα περισσότερα υφάσματα- αφαιρούνται επίσης και με λίγο χλιαρό γάλα στο σημείο. Έπειτα πλύνετε το ρούχο κανονικά. Για βαμβακερά υφάσματα είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε με τον ίδιο τρόπο χυμό λεμονιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.