ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη φθινοπωρινή ισημερία

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη φθινοπωρινή ισημερία

Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την φθινοπωρινή ισημερία στις 22 Σεπτεμβρίου, τότε θα βιώσεις μια πολύ όμορφη αλλαγή.

Κριός

Ίσως παρατηρήσεις ότι μια σχέση γίνεται πιο σημαντική γύρω από τη φθινοπωρινή ισημερία. Μπορείς ακόμη και να αρχίσεις να αναλύεις τις σχέσεις σου, να καθορίσεις πού πηγαίνουν, πώς λειτουργούν και πώς μπορείς να τις βελτιώσεις. Η φθινοπωρινή περίοδος θα σε φέρει πιο κοντά στους σωστούς ανθρώπους, αλλά μπορεί επίσης να σε απομακρύνει από εκείνους με τους οποίους δεν έχεις αρκετά κοινά. ‘Αφησε τις σχέσεις σου να ανταποκριθούν στην περίσταση.

Καρκίνος

Μόλις έρθει η φθινοπωρινή ισημερία, μπορεί να αισθανθείς την επιθυμία να επιστρέψεις σε κάτι οικείο. Μπορεί ακόμη και να αισθανθείς την ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι και να κρατήσεις περισσότερη ενέργεια για την οικογένειά σου. Η συναισθηματική ενέργεια μπορεί να προκύψει καθώς οι ευαισθησίες αφήνουν κενά σημεία, φέρνοντάς σε πίσω σε μια πιο ευάλωτη κατάσταση ύπαρξης. Άνοιξε την καρδιά σου και άφησε να μπει η αγάπη. Εξάλλου, πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα, αλλά μόνο με άτομα που εμπιστεύεσαι και σε ένα μέρος που γνωρίζεις.

Ζυγός

Η αρχή του φθινοπώρου είναι μια ουσιαστική στιγμή για εσένα. Άλλωστε, αυτό συμβαίνει επίσης όταν ο ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό, ενεργοποιώντας τον πρώτο Οίκο του εαυτού σου και υπενθυμίζοντας σου ποια είσαι. Η φθινοπωρινή ισημερία μπορεί να φαίνεται σαν ένα τράνταγμα στο σύστημα, ενθαρρύνοντάς σε να ενσαρκώσεις πλήρως την προσωπικότητά σου και να αποδεχθείς την έμφυτη αυθεντικότητά σου. Μην αλλάζεις τον εαυτό σου για να ταιριάξεις με τον κόσμο. Άφησε τον κόσμο να αλλάξει για να σου αφήσει χώρο.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η φθινοπωρινή ισημερία θα επηρεάσει την επιθυμία σου να κατακτήσεις τον κόσμο. Άλλωστε, είσαι Αιγόκερως και η φιλοδοξία βρίσκεται στον πυρήνα της ίδιας σου της ουσίας. Αυτό το φθινόπωρο, ενθαρρύνεσαι να ορίσεις τους στόχους σου, να κατανοήσεις τις επερχόμενες προκλήσεις και να κάνεις ότι χρειάζεται για να φτάσεις στη γραμμή τερματισμού. Άφησε τον κόσμο να σε δει να κυριαρχείς στον επαγγελματικό στίβο. Άφησε τους να σε δουν να λάμπεις όσο πιο έντονα μπορείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.