ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Έχουν γούστο: Αυτά είναι τα τρία πιο καλοντυμένα ζώδια

Έχουν γούστο: Αυτά είναι τα τρία πιο καλοντυμένα ζώδια

Μιας και ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας των Εβδομάδων Μόδας παγκοσμίως, σας παρουσιάζουμε τα ζώδια εκείνα που λατρεύουν τη μόδα, θεωρούνται πολύ στυλάτα και καλοντυμένα.

Λέων

Δεν υπήρχε περίπτωση η Βασίλισσα του ζωδιακού να μην ήταν πρώτη σε αυτή τη λίστα. Θέλουν η προσοχή να είναι πάντα στραμμένη πάνω τους και ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι το εντυπωσιακό, ακριβό και άκρως μοντέρνο ντύσιμο. Η ντουλάπα της θα είναι γεμάτη ακριβά ρούχα, από υπέροχα υφάσματα σε έντονα χρώματα ή σχέδια, χωρίς όμως να γίνεται κιτς, καθώς της αρέσει η θετική και όχι η αρνητική προσοχή. Κάθε της εμφάνιση έχει κάτι που τραβά το βλέμμα, ενώ δεν θα βγει απεριποίητη ούτε για να πετάξει τα σκουπίδια.

Ζυγός

Με κυβερνήτη τους την Αφροδίτη, όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού, θεωρούνται από τα πιο στυλάτα ζώδια. Όσο κι αν αγαπούν την ισορροπία, μπορούν εύκολα να σπάσουν αυτόν τον κανόνα στην επιλογή των ρούχων τους. Ακολουθούν τη μόδα και καταφέρνουν πάντα να την προσαρμόζουν στο παρουσιαστικό και στον τρόπο της ζωής τους. Ωστόσο, δεν θα κάνουν κραυγαλέες εμφανίσεις. Οι ενδυματολογικές τους εμφανίσεις δεν είναι ποτέ βαρετές, αλλά κινούνται πολύ συχνά σε γήινους και ουδέτερους τόνους.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φιλομαθείς Υδροχόοι θα ενημερωθούν για τις τάσεις της μόδας και είναι εκείνες που θα τις δοκιμάσουν πρώτες. Φυσικά, θα μοιραστούν τις γνώσεις τους με τις φίλες τους, αλλά δεν θα μείνουν μόνο σε ό,τι προστάζει η μόδα. Θα προσαρμόσουν τις νέες τάσεις στα ήδη υπάρχοντα ρούχα τους και θα μελετήσουν πολύ καλά πώς θα συνδυάζουν τα outfits τους. Δημιουργούν έτσι πρωτότυπα στυλ και εμφανίσεις, οι οποίες μπορεί να γίνουν και τάση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.