ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Αυτά είναι τα τρία πιο ενοχλητικά ζώδια

Αυτά είναι τα τρία πιο ενοχλητικά ζώδια

Όλοι έχουν μικρές ιδιοτροπίες που τρελαίνουν τους άλλους. Είναι απλώς ένα μέρος της ανθρώπινης φύσης και όταν πρόκειται για αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους, ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις.

Eπειδή κάθε ζώδιο έχει τις δικές του συνήθειες οι οποίες μπορεί να θεωρηθούν ενοχλητικές, εξαρτάται από ποιο ζώδιο ρωτάς. Για παράδειγμα, ο Τοξότης θα βρει ενοχλητικά άτομα που είναι πρακτικά, ενώ ο Καρκίνος μπορεί να θεωρήσει ότι ο καθένας που δεν είναι ευαίσθητος, είναι αρκετά εκνευριστικός.

Ωστόσο, υπάρχουν 3 πιο ενοχλητικά ζώδια σε αυτήν τη λίστα. Και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, τείνουν να δυσαρεστήσουν τους άλλους, καθιστώντας δύσκολο το να βρίσκονται κοντά τους.

Αιγόκερως

Η εστίαση του Αιγόκερω στην πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα μπορεί να φαίνεται μίζερη, αλλά σίγουρα δεν παίρνει καμία ικανοποίηση από το να βλάπτει τους άλλους.

Όλα έχουν να κάνουν με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα για τον Αιγόκερω, οπότε αν πρέπει να δείχνει λίγο σκληρός προκειμένου να διασφαλίσει την παραγωγικότητα και την ασφάλεια, μην το παίρνεις προσωπικά αν είσαι απέναντι του. Κάτω από αυτό το ανυπόφορο εξωτερικό, κρύβεται μια αξιόπιστη ψυχή που είναι πρόθυμη να μείνει μαζί σου για πάντα.

Λέων

Ο Λέων σίγουρα δεν μπορεί να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά αυτό δεν οφείλεται στον εγωισμό! Απαιτεί πραγματικά πολλή προσοχή και έπαινο για να είναι ευτυχισμένος.

Ο Λέων έχει μια τεράστια καρδιά με άφθονο χώρο για όλους. Μόλις ικανοποιηθούν οι ανάγκες του, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βεβαιωθεί ότι όλοι οι άλλοι θα έχουν ίσο χρόνο στη σκηνή μαζί του.

Ζυγός

Ο Ζυγός μπορεί να φαίνεται λίγο αλλοπρόσαλλος. Τείνει να αναζητά μεγάλες παρέες και λαμπερά αντικείμενα αντί για «βαθύτερες» σχέσεις και συναισθήματα, αλλά έχει τους λόγους του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ζυγός είναι πρωταθλητής της ισορροπίας και της ομορφιάς και θα αφιερώσει όλη του τη δύναμη για να διασφαλίσει ότι οι γύρω του έχουν ένα ειρηνικό και ευχάριστο περιβάλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.