ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Είναι «φθινοπωράκηδες»: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που λατρεύουν τον βροχερό καιρό

Είναι «φθινοπωράκηδες»: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που λατρεύουν τον βροχερό καιρό

Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το φθινόπωρο και τη βροχή. Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Καρκίνος

Ως ζώδιο του νερού λατρεύει τη βροχή. Ανυπομονεί για τη στιγμή που θα μπορέσει να καθίσει στον καναπέ του με μία κούπα ζεστή σοκολάτα και ένα καλό βιβλίο, ενώ διακατέχεται από ένα αίσθημα μελαγχολία, το οποίο αγκαλιάζει με θέρμη. Είναι, όμως, και η περίοδος που η παραγωγικότητά του αυξάνεται και τα ένστικτά του οξύνονται.

Παρθένος

Μπορεί να μην αγαπά τη βροχή όσο ο Καρκίνος, αλλά ο φθινοπωρινός καιρός είναι από τους αγαπημένους του. Συγκεντρώνεται καλύτερα τότε. Αφήστε που το φθινόπωρο ξεκινά λίστες με νέους στόχους και προγράμματα που θα ακολουθήσει μέχρι τον Ιανουάριο, οπότε θα κάνει καινούρια λίστα για τον χειμώνα και το νέο έτος.

Ζυγός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ισορροπιστές του ζωδιακού κύκλου θεωρούν πως πρέπει να υπάρχει ισορροπία και στις εποχές. Χάρηκαν το καλαοκαίρι και τώρα θα χαρούν και τη φθινοπωρινή βροχή. Χαζεύουν τα φύλλα να πέφτουν από τα δέντρα, τα χρώματα της φύσης να αλλάζουν και μια αρμονία να επέρχεται στο περιβάλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.