ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

«Δεν ιδρώνει το αυτί τους»: Αυτά είναι τα τέσσερα λιγότερο ζηλιάρικα ζώδια

«Δεν ιδρώνει το αυτί τους»: Αυτά είναι τα τέσσερα λιγότερο ζηλιάρικα ζώδια

Η ζήλια είναι περίεργο πράγμα. Συμβαίνει ότι έχουμε ξεπεράσει το συναίσθημα της ανασφάλειας και δεν μπορούμε παρά να βιώσουμε αυτό το περίεργο και περίπλοκο συναίσθημα.

Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που κάποια είναι καλύτερη από εμάς σε κάτι ή έχει κάτι που θέλαμε και γεμίζουμε με αυτόν τον φθόνο που δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Αυτό είναι η ζήλια.

Όσοι συνήθως δεν ζηλεύουν ανήκουν σε κάποιο άλλο είδος. Έχουν κατανόηση, συμπόνια ή απλά δεν τους ενδιαφέρει. Ποια είναι, λοιπόν, τα 4 ζώδια που είναι λιγότερο ζηλιάρικα

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν φαίνεται να ζηλεύει καθώς είναι πολύ αισιόδοξος και εξωστρεφής. Δεν του αρέσουν οι άνθρωποι που τον κρατάνε πίσω και συμβαίνει οι άνθρωποι να τον ζηλεύουν περισσότερο, παρά το αντίστροφο.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι δεν θα ζήσουν τη ζήλια όπως τη βιώνουμε εμείς οι υπόλοιποι. Λύνουν τα προβλήματα, βρίσκοντας έναν τρόπο να μη νιώθουν ανασφάλεια χωρίς λόγο. Εάν ο Υδροχόος έχει όντως ένα υπαρκτό πρόβλημα που πηγάζει από ζήλια, θα συζητήσει και θα λύσει οποιοδήποτε θέμα έχει με κάποιον.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς δεν ζηλεύουν ποτέ. Ο φθόνος τους είναι εντελώς σπάνιος λόγω της συμπονετικής φύσης και της αγάπης τους για τους ανθρώπους. Δεν αισθάνονται ζήλια, φθόνο ή μίσος προς κανέναν και αν τους συμβεί, δεν είναι κάτι για το οποίο χρειάζεται να φοβηθούν. Απλά δεν θα κάνουν τίποτε για αυτό.

Δίδυμοι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Δίδυμοι δεν αισθάνονται ζήλια για έναν και μοναδικό λόγο: δεν δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι Δίδυμοι είναι ένα από τα καλύτερα ζώδια που υπάρχουν γύρω από το θέμα της ζήλιας. Έχουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο κατανόησης και γενικά έχουν μια ανέμελη στάση για τη ζωή. Αντί να ζηλεύουν τους ανθρώπους, στέκονται δίπλα τους και τους υποστηρίζουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.