ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Παλεύουν για το δίκιο τους: Αυτά είναι τα τέσσερα πιο μαχητικά ζώδια

Παλεύουν για το δίκιο τους: Αυτά είναι τα τέσσερα πιο μαχητικά ζώδια

Η γνώση του ζωδίου σου, μπορεί να αποκαλύψει το γιατί έχεις τη φήμη ότι είσαι τολμηρή και επιθετική όταν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο. Εάν είσαι ο τύπος που λες τη γνώμη σου ακόμα και αν ταράξεις τα νερά, τότε είναι πολύ πιθανό να ανήκεις σε ένα από τα 4 πιο μαχητικά ζώδια.

Κριός

Κριέ, είσαι ο καπετάνιος του πλοίου, οπότε δεν έχεις πρόβλημα να πας το σκάφος όπου θέλεις. Ο Κριός δεν έχει μόνο μια φλογερή ώθηση από την επιρροή του Άρη, αλλά είναι επίσης ένα ζώδιο της φωτιάς. Η ενέργεια της φωτιάς είναι τολμηρή, αμετανόητη και απλή με τις σκέψεις και τα συναισθήματα. Δεν υποχωρείς όταν πρόκειται να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και έχεις την αντοχή να κρατήσεις μια διαμάχη για μέρες, αν το θέλεις πραγματικά.

Λέων

Όταν πρόκειται να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, δεν πτοείσαι, Λιονταρίνα. Ο κυρίαρχος πλανήτης σου είναι ο ήλιος και δίνεις μεγάλη σημασία όταν κάποιος σε πατρονάρει ή σου κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας. Οι Λέοντες γνωρίζουν πότε έχουν δίκιο και δεν φοβούνται να θεωρηθούν ως «δραματικοί» ή «αυταρχικοί», όπως συχνά συμβαίνει. Είσαι επίσης μέρος της ομάδας των σταθερών ζωδίων, οπότε αν αισθανθείς ένα ίχνος παθητικής επιθετικότητας, καταπιέζεσαι και πεισματώνεις.

Σκορπιός

Πιθανότατα δεν είναι καλή ιδέα να υποτιμήσουμε τη μαχητική δύναμη ενός Σκορπιού. Σίγουρα, είσαι το πολικό αντίθετο ενός ζωδίου της φωτιάς, αλλά το να είσαι αξιοπρεπές ζώδιο έχει το κόστος του. Ο Σκορπιός προτιμά να διοχετεύει το πάθος του πιο διακριτικά. Πρέπει να διατηρήσει τη μυστηριώδη προσωπικότητα του ζωδίου του ενώ παραμένει πιστό στους επιθετικούς τρόπους που διέπουν τον κυρίαρχο πλανήτη του, Άρη, κάνοντάς τον Σκορπιό πιο πνευματώδη παρά αντιδραστικό όσον αφορά στη μαχητικότητα του.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τοξότη, είσαι ελεύθερο πνεύμα και φυσικά περνάς καλά γιατί κατακτάς αυτό που θέλεις. Καθώς κυβερνάσαι από τον Δία, έχεις από τη φύση σου την τόλμη να είσαι δυνατή και περήφανη. Ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας, της επέκτασης και της τύχης εξασφαλίζει ότι είσαι εξοπλισμένη με την εμπιστοσύνη και το πάθος να είσαι ευθύς άνθρωπος. Και αν αισθάνεσαι περιορισμένη ή εάν η ελευθερία σου έχει αφαιρεθεί, το παίρνεις προσωπικά. Ακριβώς όπως ένας τοξότης, θα στοχεύσεις με επιτυχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.