ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα καλοπεράσουν αυτή την εβδομάδα

Τα τρία ζώδια που ευνοούνται

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα καλοπεράσουν αυτή την εβδομάδα

Η εβδομάδα που ξεκινά, θα είναι πολύ θετική για τα παρακάτω ζώδια.

Καρκίνος

Η φαντασία σας ταξιδεύει σε σημεία που ούτε είχατε ποτέ ονειρευτεί. Αφήστε τη δημιουργικότητα να σας κατακλύσει και ανοίξτε την καρδιά σας στα καινούρια που έρχονται. Είστε αρκετά καχύποπτοι, αλλά αν δώσετε χώρο στον εαυτό σας να κινηθεί σε άγνωστα μονοπάτια δεν θα χάσετε. Η εβδομάδα είναι θετική και για τα επαγγελματικά και για τα ερωτικά. Αφήστε τη να εξελιχθεί.

Σκορπιός

Νιώθετε πεταλούδες στο στομάχι; Μήπως βιώνετε μία πολύ καλή περίοδο στη σχέση σας με τον ρομαντισμό να χτυπά κόκκινο; Αν ναι, τότε έχετε ήδη αρχίσει να βιώνετε την επιρροή των άστρων πάνω σας για αυτή την εβδομάδα. Η πίστη σας στον κόσμο ενεργοποιείται ξανά και πιστεύετε και πάλι στη μαγεία που υπάρχει γύρω μας. Ενδώστε στην ομορφιά της στιγμής και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να χαρεί.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε το άγνωστο αυτή την εβδομάδα. Μην αφήσετε τον φόβο να σας κατακλύσει και να σας κρατήσει πίσω. Οι νέες εμπειρίες θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τις γνώσεις, τις σκέψεις, τον εαυτό σας. Το εύκολο είναι να μένουμε στάσιμοι, το δύσκολο – αλλά και το πιο όμορφο- είναι να προχωράς μπροστά, να ανακαλύπτεις. Το μόνο που μπορεί να χαλάσει την ωραία ατμόσφαιρα είναι η ένταση και τα νεύρα που ίσως έχετε. Προσέξτε λίγο τις αντιδράσεις σας και σκεφτείτε πολύ πριν μιλήσετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.