Το 2026 θα είναι μια «καυτή» χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Θυμηθείτε το...

Άβολη στιγμή σε εκπομπή – Δημοσιογράφος νόμιζε ότι δεν ήταν στον αέρα: «Ρε μ@λ.. πλάκα μας κάνεις;» (βίντεο)

Άβολη στιγμή σε εκπομπή – Δημοσιογράφος νόμιζε ότι δεν ήταν στον αέρα: «Ρε μ@λ.. πλάκα μας κάνεις;» (βίντεο)

Στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι» με την Σίσσυ Χριστήδου, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καραστεφανής νόμιζε οτι είχε πέσει η γραμμή και ξεκίνησε τα… γαλλικά ενώ ήταν τελικά στον αέρα!

Στον αέρα βρισκόταν ο Δημήτρης Καραστεφανής όμως υπήρχαν κάποια τεχνικά προβλήματα, με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να νομίζει οτι έχει πέσει η γραμμή.

Έτσι ακούγεται να λέει «Δεν ακούγεται. Έκλεισε η γραμμή» και νομίζοντας οτι δεν είναι στον αέρα, γυρίζει και λέει σε κάποιον που είναι στο στούνιο «ρε μ@λ@.. πλάκα μας κάνεις;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.