ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα περάσουν δύσκολα τον Δεκέμβριο

Δεν θα περάσουν και πολύ καλά

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα περάσουν δύσκολα τον Δεκέμβριο

Ο Δεκέμβριος (ακόμη κι αν δεν το έχεις αντιληφθεί) έφτασε και είναι γεμάτος με ασταθή αστρολογική δραστηριότητα. Ξεκινά με μια έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου, οδηγώντας σε προς μια εκτεταμένη μετατόπιση.

Ο τελευταίος μήνας του 2021 θα μπορούσε κάλλιστα να σε οδηγήσει σε ένα μονοπάτι που δεν περίμενες να ακολουθήσεις και αν τυχαίνει να ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω άτυχα ζώδια που ο Δεκέμβριος του 2021 θα είναι ο χειρότερος μήνας τους, τότε μάλλον θα νιώσεις το κοσμικό χάος περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Ταύρος

Μπορεί να αισθανθείς λίγο κουρασμένη αυτόν τον μήνα, Ταυρίνα και όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι η Αφροδίτη, ο κυβερνών πλανήτης σου, βρίσκεται ανάδρομη στις 19 Δεκεμβρίου. Αυτό μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι κάπως μπερδεμένη ή αποσυνδεδεμένη, αναγκάζοντάς σε να γίνεις λίγο περισσότερο επινοητική και ευέλικτη. Καθώς ο μήνας συνεχίζεται, μπορεί να νιώσεις ότι ορισμένες καταστάσεις στη ζωή σου τονίζονται περισσότερο. Μπορεί ακόμη και να αισθάνεσαι ότι ορισμένοι τοίχοι σε πλησιάζουν, αναγκάζοντάς σε είτε να σεβαστείς τα εμπόδια τους είτε να τους γκρεμίσεις.

Καρκίνος

Αυτό το μήνα, Καρκινάκι, μπορεί να αισθάνεσαι ότι εσύ και τα αγαπημένα σου πρόσωπα δεν κάνετε τα βήματα που θα θέλατε. Η Αφροδίτη θα σταθεί ανάδρομη από τις 19 Δεκεμβρίου, προκαλώντας δράμα στον έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου. Αυτό θα μπορούσε να επαναφέρει στη ζωή τις αφανείς συγκρούσεις, ενθαρρύνοντάς σε να συζητήσεις επιτέλους αυτά που επιλέγεις να αγνοείς και να λάβεις κάποιες απαντήσεις. Εάν δεν τα πηγαίνεις καλά με κάποιον που αγαπάς, προσπάθησε να παραμείνεις θετική. Μαθαίνεις τόσα πολλά για το τι είδους σύντροφος είσαι και τι είδους σύντροφο χρειάζεσαι.

Ζυγός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν αισθάνεσαι, Ζυγέ, ότι αυτός ο μήνας είναι βαρετός, έχεις το δικαιωμα να παραπονεθείς. Η Αφροδίτη – ο κυβερνών πλανήτης σου – θα σταθεί ανάδρομος στις 19 Δεκεμβρίου, κάτι που μπορεί να σε κάνει να νιώθεις πιο ευάλωτη και ευαίσθητη από το συνηθισμένο. Αυτή η ανάδρομη πορεία συμβαίνει επίσης στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου, κάτι που μπορεί να φέρει στο φως βαθιά συναισθηματικά ζητήματα. Ωστόσο, αυτά τα ζητήματα μπορεί να ήταν πάντα εκεί και να σιγοβράζουν ακριβώς κάτω από την επιφάνεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.