ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Μαρίνος Κόνσολος: Για την συμμετοχή ηθοποιών στο Survivor – «Προφανώς το οικονομικό παίζει σημαντικό ρόλο»

Μαρίνος Κόνσολος: Για την συμμετοχή ηθοποιών στο Survivor – «Προφανώς το οικονομικό παίζει σημαντικό ρόλο»

Ο ηθοποιός Μαρίνος Κόνσολος σχολίασε σε κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής την απόφαση κάποιων ηθοποιών να αποχωρήσουν από θεατρικές παραστάσεις, προκειμένου να συμμετάσχουν στο «Survivor». Ο οποίος τη φετινή σεζόν συμμετέχει στο «Just The Two Of Us» μαζί με την Ελένη Δήμου με την οποία, μάλιστα, έχουν φτάσει πολύ κοντά στον μεγάλο τελικό.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Μυριέλλα Κουρεντή προτίμησαν να εγκαταλείψουν τις θεατρικές τους δουλειές για να λάβουν μέρος στο «Survivor»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι περίεργη η εποχή, πολύ περίεργες οι καταστάσεις που ζούμε τώρα και προφανώς το οικονομικό παίζει σημαντικό ρόλο σε μία επιλογή. Επειδή είναι μία δύσκολη εποχή και επειδή αρκετοί άνθρωποι έγιναν ηθοποιοί από το πουθενά, έχουν πέσει και οι μισθοί. Αν ένας ηθοποιός παίρνει σε μία παράσταση 200 ευρώ τον μήνα, αν έρθει κάποιος άλλος με τα λεφτά που ακούμε ότι δίνονται σε ριάλιτι, θα το σκεφτεί σοβαρά. Είναι και σε τι φάση θα βρίσκεται και τι έξοδα θα έχει» δήλωσε ο Μαρίνος Κόσνολος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.