ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Έλον Μασκ αφήνει την Tesla για να γίνει… influencer

«Σκέφτομαι να παρατήσω τη δουλειά μου και να γίνω ένας influencer πλήρους απασχόλησης», έγραψε στο tweet του

Ο Έλον Μασκ αφήνει  την Tesla για να γίνει… influencer

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, «σκέφτεται» να αφήσει τις δουλειές του και να γίνει…influencer.

Ο ιδρυτής και επικεφαλής της εταιρείας διαστημικής τεχνολογίας SpaceX και της αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla, έγραψε σε tweet του ότι «σκέφτεται» να παρατήσει τις δουλειές του και να γίνει influencer!

«Σκέφτομαι να παρατήσω τη δουλειά μου και να γίνω πλήρους απασχόλησης influencer. Τι νομίζετε;», έγραψε στο Twitter ο ε.Μασκ χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο Ε.Μασκ είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης τον περασμένο Ιανουάριο ότι αναμένει να είναι διευθύνων σύμβουλος της Tesla για «αρκετά χρόνια».

«Θα ήταν ωραίο να έχω λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο, αντί να δουλεύω μέρα και νύχτα, από όταν ξυπνάω μέχρι όταν κοιμάμαι, 7 ημέρες την εβδομάδα. Αρκετά έντονο» ανέφερε.

Τον περασμένο μήνα, οΕ. Μασκ ρώτησε τους ακολούθους του στο Twitter αν θα έπρεπε να πουλήσει το 10% των μετοχών του στην Tesla. H πλειοψηφία συμφώνησε και ο Ε.Μασκ πούλησε μετοχές αξίας σχεδόν 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Την Παρασκευή, ο Έλον Μασκ πούλησε 934.091 μετοχές για περίπου 963 εκατομμύρια δολάρια για να πληρώσει φόρους για την άσκηση 2,2 εκατομμυρίων δικαιωμάτων προαίρεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι μετοχές της Tesla έχουν υποχωρήσει 18% από τις 4 Νοεμβρίου, καθώς ο Μασκ πωλούσε τις μετοχές του. Ωστόσο, παραμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με περιουσία 266 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.