Το 2026 θα είναι μια «καυτή» χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Θυμηθείτε το...

GNTM 4: Η εξομολόγηση του Κ.Τσαγκάρη για τον σύντροφό του – «Είναι το στήριγμά μου στις δύσκολες στιγμές»

«Όταν ήρθε ο Φίλιππος ήταν σαν να με φόρτισαν»

GNTM 4: Η εξομολόγηση του Κ.Τσαγκάρη για τον σύντροφό του – «Είναι το στήριγμά μου στις δύσκολες στιγμές»

Ο τρίτος φιναλίστ του GNTM 4, Κωνσταντίνος Τσαγκάρης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης, μίλησε για την εμπειρία του από το σόου μοντέλων, αλλά και τον σύντροφό του Φίλιππο Βόγδανη.

Όπως είπε, όλο το διάστημα που βρισκόταν στο σπίτι του GNTM σκεφτόταν τόσο τον Φίλιππο, όσο και τους γονείς του.

«Μου έλειπαν και οι γονείς μου, και ο Φίλιππος. Όταν ήρθε ο Φίλιππος ήταν σαν να με φόρτισαν, σαν να είχα ψυχικά και συναισθηματικά αποθέματα, πιστεύω πως αν δεν είχαμε αυτό το επεισόδιο, ίσως να είχα δυσκολευτεί περισσότερο στη συνέχεια» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Φίλιππος είναι το στήριγμά μου στις δύσκολες στιγμές. Κι εγώ είμαι για εκείνον» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.