ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποιο είναι το δώρο που οι περισσότεροι επιστρέφουν;

Ποιο είναι το δώρο που οι περισσότεροι επιστρέφουν;

Όταν μιλάμε για δώρα, Χριστουγέννων και μη, η σκέψη είναι αυτό που μετράει.

Αλλά εν έτη 2021, μερικές φορές μια σκέψη με καλές προθέσεις δεν είναι αρκετή για να μεταφέρεις την αγάπη και την ευγνωμοσύνη σου για τον παραλήπτη του δώρου. Φυσικά δεν είναι δικό σου λάθος, αφού η διαδικασία αγοράς δώρων μπορεί να γίνει δύσκολη και απογοητευτική.

Αφού έψαξες ατέλειωτες ώρες για το τέλειο δώρο, το αγόρασες, το τύλιξες και στη συνέχεια το έδωσες ή το έστειλες στο αγαπημένο σου πρόσωπο, είναι πολύ πιθανό να το επιστρέψει. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας GiftNow, το 54% των δώρων των Χριστουγέννων επιστράφηκαν ή ανταλλάχθηκαν το 2016.

Συνολικά, αυτό σημαίνει δώρα αξίας 90 δις δολαρίων, για το έτος 2017! Το ακόμα πιο στενάχωρο, δε, είναι πως πολλά από αυτά καταλήγουν στη χωματερή αφού πολλοί καταστηματάρχες πετούν τα αντικείμενα που επιστρέφονται από τους πελάτες, ως “ακατάλληλα για πώληση”.

Υπάρχει όμως μια κατηγορία δώρων που είναι εγγυημένη πως θα επιστραφεί. Σύμφωνα με στοιχεία της έρευνας των καταστημάτων Kohl’s, περισσότερο από κάθε άλλο δώρο επιστρέφονται τα ρούχα και μάλιστα σε ποσοστό 62%. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό, η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια λογική.

Μπορεί να είσαι απόλυτα σίγουρη ότι αυτό που επέλεξες ταιριάζει με το στυλ του παραλήπτη, αλλά είναι πάντα πιθανό να μην του κάνει το νούμερο, η εφαρμογή, το χρώμα ή απλά να έχει ήδη κάτι παρόμοιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα ακόμα δώρο που επιστρέφεται συχνά είναι τα γλυκά, οι σοκολάτες και οι καραμέλες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.